tiistai 18. joulukuuta 2012

Darlenen kuulumisia!

Heips! Päätin kirjotella taas Darlenesta, koska hänelle on tapahtunut aika paljon kaikkea. Darlene on myös aikuistunut ja hankkinut töitä ja jopa edennyt työssään ihan kiitettävää vauhtia. Tällä hetkellä Darlene on apulaiskokki ja välillä hän tekee myös sivutöitä baarimikkona.

Darlene tapasi baarissa miehen joka on nimeltään Johnny. =)


Darlene baarissa sivuhommissa ekaa kertaa, suhtkoht. ilmeellä mennään koko ajan! =DMyöhemmin Darlene pääsi jopa parempiinkin piireihin sekoittelemaan drinksuja.


Jooh tää on kyl nyt menny vähän ykstoikkosiks baarikuviks, sori siitä. :''D Darlene vaan on mun mielestä niin mainio ja sen ilmeet! Seuraavaks postaan pari random kuvaa. :)

Ainiin Darlene muutti uuteen kämppään, koska kyllästyi kerrostaloihin ja sinne ei muutenkaan mahtunut baaritiskiä jonka hän niin kovasti halusi omaan kotiinsa. =) Nopeasti ripustettiin myös jouluvalot.

Joku random kuva ja toinen kuva, josta voitte ehkä päätellä, että mitä suurta Darlenen elämässä onkaan tapahtumassa jos katsotte tarkasti hänen mahaansa. =)Ja juu sori, että oon näin huono kirjottamaan tätä tekstiä ja tää vähän takkuilee mulla. =D Mutta tässä tällä kertaa tämmöset kuvat jos siis ketään katsoo näitä. Ja kommenttia kehiin jos katsoit (ehkä jopa luit) tän postauksen. :) Toivomukset ovat myös tervetulleita.

1 kommentti: