Sims 3 latausohje

Heips! Kaikki eivät vieläkään tiedä, että miten Sims 3 :seen ladataan, joten päätin nyt laittaa nämä latausohjeet nyt sitten tännekin. :)

- Sinulla on pakko olla jokin purkuohjelma ihan ensimmäiseksi. Lataa vaikka WinRAR, joka on ihan ilmainen vaikka rupeaakin jossain kohtaa (muistaakseni 40 pv päästä) ilmoittamaan maksusta, mutta sitä ilmoitusta ei tarvitse huomioida, koska se on siltikin ilmainen ohjelma, eli painat vaan ruksia kun sellainen ilmoitus rupeaa tulemaan ja voit käyttää ohjelmaa loputtomiin.

Huom! Tämä on uusin ohje lataamisesta ja tärkeintä on muistaa, että EI ladata enää tietokone\C-asema (jne.) kautta, vaan omien tiedostojen kautta!


Packaget

1. Mene kansioon Kirjastot\Tiedostot\Electronic Arts\The Sims 3 ja luo sinne kansio, joka on nimeltään Mods (kansion nimi täytyy olla juuri Mods, mikään muu ei käy) ja Mods kansioon vielä alikansio, jonka nimeksi laitat Packages (sama tässä, älä muuntele kansion nimeä). Win 8 ja Win 7 (kai) tiedostopolku menee ainakin noin.

2. Lataa Resource.cfg ja pura se Mods -kansioon eli tiedostopolku on Kirjastot\Tiedostot\Electronic Arts\The Sims 3\Mods

3. Nyt sinulla pitäisi olla kaikki valmiina eli suurinpiirtein näin Kirjastot\Tiedostot\Electronic Arts\The Sims 3\Mods (jossa Resource.cfg) ja Mods kansiossa vielä Packages -niminen kansio. Packages -kansioon voi halutessaan tehdä alikansioita esim. Hiukset, vaatteet, hackit jne. Packages -muodossa olevat ladattavat tulevat siis Packages -kansioon!


Mikä on Overrides -kansio?
- Overrides -kansioon voi halutessaan laittaa uudelleenvärjäyksiä. Joten jos koet tämän kansion tarpeelliseksi, voit tehdä sen samalla tavalla Mods kansioon, kuin Packages -kansionkin.

Sims3packit

Sims3packit voi asentaa simppelisti vain klikkaamalla ja sen jälkeen se asentuu käynnistys sovelluksen kautta. Toinen tapa on purkaa Sims3packit Kirjastot\Tiedostot\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads -kansioon. Itse olen luonut tähän Downloads -kansioon myös yhden alikansion nimeltään "Uudet" ja sitten, kun olen ladannut tarpeeksi sims3packeja leikkaan ladattavat tästä Uudet -nimisestä kansiosta ja liitän Downloads kansioon ne ja pidän samalla auki käynnistys sovelluksen Lataukset -nimistä välilehteä. Näin uudet ja asentamattomat sims3packit eivät pääse sekoittumaan muiden (jo asennettujen sims3packien) sekaan eikä niitä tarvitse lähteä metsästämään sieltä.


Storessa kaikki ladatut ovat myös sims3packeja!!!

Itse suosittelen lataamaan mieluiten sims3packeina ladattavat, koska ne eivät hidasta peliä niin paljon kuin packaget. Toki joitakin ladattavia ei saa sims3packeina, joten sitten packageina. Esim hackit ovat aina packageja.

Miten lataan hackeja?
- Hackeja ladataan samaan tapaan, kuin kaikkia muitakin packageja. Hackeille kannattaa tehdä alikansio, vaikka "Hackit" ja sinne vielä alikansioita eri hackeille, jotta tiedät että mitä ne ovat, koska hackeja pitää välillä myös päivitellä (tapahtuu yksinkertaisesti lataamalla hacki uudestaan samalla tapaa, mutta uudempi versio siitä).

Miten lataan poseja?
- Poset (poseeraukset) ovat myös aina packageja. Näille kannattaa myös tehdä alikansio/alikansioita. Ihan ensimmäiseksi sinun täytyy ladata Pose Player, joka puretaan taas ihan samalla tapaa kuin kaikki muutkin package -tiedostot. Kun olet tämän ladannut, voit alkaa lataamaan poseja. Pose Playeriin on olemassa myös Pose Player Interaction Add-on, joka mahdollistaa posejen käyttämisen vain painamalla simiä ja valitsemalla posen (kunhan Pose Player on jossakin naapurustossa). Tämä on kätevä esim. julkisilla paikoilla ja tällä pystyy laittamaan myös toisenkin simin (joka ei edes kuulu samaan talouteen) poseeraamaan. Tällä pystyy myös liikuttamaan simejä. Add-on purataan myös samalla tapaa kuin muutkin packaget.


22 kommenttia:

 1. Miksi tämä ei suostu asentamaan tätä sims 3 packina?

  http://anubis360.blogspot.fi/2013/05/bird-lullaby-spring-dress-for-teens-to.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vastata tähän, koska minulla tuo ainakin asentuu ihan normaalisti.. ;o

   Poista
  2. Kun puran mod the sims ihonsävyt Win Rarissa, niin puranko ne: Tiedostot/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Packages? Kun ne on Pagackes- kansiossa, niin onko ne sitten siminluonnissa? Yks YouTube käyttäjä (TheJezqu) sanoi, että sen jälkeen pitää käynnistää peli ja päävalikossa on joku ladattujen lista ja että ne on sitten siminluonnissa! Pitääkö täm paikkaansa?

   Poista
  3. Kyllä ihonväritkin menee samaan paikkaan mihin muutkin packages -ladattavat. Muista varoa, ettet lataa vahingossa monia eri korvaavia ihonsävyjä tai silmiä yms.. Kannattaa tehdä alikansiot kaikille korvaaville esim. "Korvaavat ihot" "Korvaavat silmät" niin sitten on helpompi myöskin vaihtaa niitä jos vaikka kyllästyy. :)

   Poista
 2. Mene kansioon Kirjastot\Tiedostot\Electronic Arts\The Sims 3
  mistä kiskasen ton kansio listan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis pääset menemään Kirjastot\Tiedostot\Electronic Arts\The Sims 3 ? Tarkoititko sitä, että et löydä sieltä mitään sellaista kansiota, kuin "Mods" ? No et tietenkään löydä, kun se pitää itse luoda sinne The Sims 3 kansioon. Sen jälkeen, kun olet luonut Mods .nimisen kansion niin menet sinne Mods -kansioon sisälle ja luot sinne vielä Packages -nimisen kansion. Ja muista, että näiden kansioiden nimien täytyy olla täsmälleen oikein kirjoitettuna! Eli ensin Mods ja sitten sen sisälle Packages. Anteeksi, että vastailen näin myöhään, mutta toivottavasti minusta oli siltikin apua vielä! :)

   Poista
 3. Mä en löydä tuolta resourgen lataus paikkaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se Resourcen latauspaikka on hieman hankalasti löydettävissä, mutta onneksi meillä jokaisella on aivot joita voi käyttää. :)

   Poista
 4. niinkun miten tuo poseplayer ladataan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä Radolasta löytyy paremmat ohjeet tähän poseplayerin lataamiseen joten tässä linkkiä http://radola.createforumhosting.com/ohjeet-poseplayer-ja-posejen-kaytto-t18109.html :) Suuri kiitos Radioactivelle tästäkin ohjeesta! ^^

   Poista
 5. JA tos ei kerrota kunnolla miten poseja ladataan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poset ladataan ihan normaalisti samaan paikkaan minne laitoit poseplayerinkin. :D Niin yksinkertaista!

   Poista
 6. Minäkin jouduin erikseen etsimään sen resourcen latauslinkin. Tuossa:

  http://simpedia.sims2cri.com/Resource.cfg_eng#How_to_install_Resource.cfg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Redource on tosiaankin laitettu vähän huonosti näkyville mutta kyllä se tältä sivulta löytyy (minkä jo aikaisemmin linkkasin tuonne ohjeisiin) http://simswiki.info/wiki.php?title=Game_Help:Installing_Sims_3_Package_Files/Not_Working selatkaapas vähän alaspäin ja sitten kun tulee kohta jossa lukee: Resource.cfg Contents? ja sen alapuolella on teksiä ja siinä on sinisellä värjätty kohta jossa lukee http://skuld.modthesims.info/Resource.cfg ja sitä ei tarvitse kuin klikata niin recourse alkaa asentua. :) Toivottavasti näistä vastauksista nyt oli edes jollekkin jotain hyötyä..

   Poista
 7. Miten saan nuo kaikki minun lataamat jutut pelin? Olen ladannut paljon vaatteita,meikkejä,poseja ja jopa taloja, ja kaikki on tuolla packaget-kansiossa, mutt kun menen pelaamaan niin mitään ei ole itse pelissä :o

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Tästä oli paljon apua. :)

  VastaaPoista
 9. Mut voihan vaa ladata Sims 3 Storesta paitsi, jos ei oo Storee. Ite lataan sielt.

  VastaaPoista
 10. Latasin kaikki resourcet pose player yms.. Ja loin mods packages Overrides ja kaikki nää mutta ne ei tule peliin? D:

  VastaaPoista
 11. missä siis on overrides mä en löydä sitä :D

  VastaaPoista