keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Sattuipa taas...

No täällä kirjoittelee taas Laura. Eli siis sain ratkaistua tuon ongelman mistä kerroin viime postauksessani ja se ei muuten ihan btw johtunut latauksista, sillä kokeilin ilman niitä peliä ja peli jumitti edelleen joten siirsin Mods -kansion työpöydälle ja poistin pelin ja sitten asensin sen uusiksi ja laitoin Mods -kansion takaisin ja kokeilin sen jälkeen pelata niin toimi ihan normaalisti taas. Itse veikkaan, että siellä on vaikka jossain tallennuksissa ollut jotai mikä jumitti peliä tms. Eli jos muille tulee tämmöisiä ongelmia niin siirtäkää Mods -kansio pois ja asentakaa peli vain uusiksi. :)

Mutta nyt siis yön aikana jotenkin mysteerisesti minun omasta koneestani on ilmeisesti mennyt emolevy rikki (ei varmaa ole tietenkään, että se on emolevy, mutta kaikki jutut viittaavat emolevyn rikkoutumiseen) mikä kummastuttaa minua suuresti, sillä illalla vielä kone toimi ihan normaalisti. :D No se on nyt huollossa ja riippuen siitä onko vika yleensä emolevyssä ja jos on niin onko siinä takuuta jäljellä ja jos on niin sen saman emolevyn tilauksessa tulee kestämään noin 2 viikkoa + työt päälle. Oikeastaan toivoisin, ettei olisi enää takuutaa siinä niin saisin kokonaan uuden ja tietenkin nimenomaan _paremman_ emolevyn siihen enkä joutuisi kutkuttelemaan tällä läppärillä sitä 2-3 viikkoa... lisäksi vielä juuri nyt, kun peli-intoni on palannut. Toinen asia mitä toivon on, että he siellä pystyisivät säilyttämään minun koneessani kaikki kuvat ja simssistä juurikin sen Mods -kansion, koska sehän on ihan tuskaa alkaa latailla kaikkea uudestaan!!! :S Onneksi tässä on sentään se hyvä puoli ettei kovalevyssä voi olla vikaa, koska muuten se olisi valittanut siitä eikä myöskään näytönohjaimessa. Enkä itse usko että prossussakaan on vikaa. Se on luultavasti se emolevy, mutta virtalähdekään ei tietenkään ole poissuljettu juttu. Molemmat vaihtoehdot ovat silti parempia, kuin kovon tai näyttiksen rikkoutuminen. :'D

Että tälläista tänään...! Harmittaa kyllä todella paljon nyt tämä tapahtunut. Juuri kun sain peli-intoni takaisin ja uuden näppäimistönkin vielä. :( No mutta palaillaan niin pian kuin suinkin pystyn jatkamaan pelailua, kun koneeni tulee sieltä huollosta takaisin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti