lauantai 20. huhtikuuta 2013

Lisää opiskelua...

Moi taas! Tää postaus tuli nyt nopeeta toisen perään, mutta kun intoa riittää ainakin toistaiseksi niin mikäs siinä. :)

Gianna synnytti pojan, jonka nimeksi tuli Andreas. :)


Gianna otti Birgitte nimisen naisen kämppiksekseen. Aluksi Birgitte tuntui Giannasta pelkältä diivalta, mutta lopulta heistä tuli hyvät ystävät ja Birgitte auttoi usein Andreaksen hoitamisessa.


Gianna lähti uudestaan opiskelemaan yliopistolle. Andreas pääsi Darlenen luokse asumaan pariksi vuodeksi. Andreas oli halunnut jo pitkään päästä urheilu painoitteeseen kouluun, joten Darlene järjesti tämän sinne. 
Gianna valitsi yliopistolla tällä kertaa osakuntatalon, koska hänellä nyt sattui olemaan jonkun verran ylimääräistä taskussaan. Gianna sai viimeksi yliopistolla opiskellessaan todella paljon kavereita, jotka kaikki tulivat tervehtimään tätä yhtäaikaa. Taiteen professori oli iloinen, kun Gianna tuli taas opiskelemaan, sillä Gianna kyllä sai melkein minkä tahansa asian etenemään mielenosoituksillaan.


Gianna oli iloinen nähdessään taas Cidin. Cid oli päässyt käymään Giannan luona Bridgeportissa vain harvoin opiskelujensa vuoksi. Cid kyseli heti ensitöikseen Andreaksesta ja oli iloinen kuullessaan, että tästä oli tullut todella taitava jalkapallossa ikäänsä nähden. Gianna kertoi myös, että Andreas oli urheilupainoitteisessa koulussa. Cidillä oli Giannalle yllätys. Hän vei Giannan lammelle luistelemaan. Gianna ei ollut luistellut aikoihin, niinpä häntä vähän jännitti. Mutta heti kun Gianna oli päässyt jäälle, jännitys kaikkosi. Piruetit ja kaikki luonnistuivat erinomaisesti. Tosin Cidiltä luistelu ei niin hyvin onnistunut.


Otin kivan talvisen maisemakuvan. :)


Ainiin Cid meinasi nukahtaa keskellä talvea lumihankeen, mutta onneksi Gianna huomasi tämän tarpeeksi ajoissa.


Ja pari randomia kuvaa:Giannan valmistujaiset:Gianna oli ehtinyt olla melkein yhden yön jo kotona kunnes hänen kämppäkaverinsa Birgitte kuoli nälkään. Birgitte oli vampyyri, joka ei ollut saanut verta vähään aikaan. Gianna suri häntä todella paljon ja masentui tämän kuolemasta, olihan Birgitte ollut Giannan paras ystävä. Onneksi Giannan poika Andreas oli vieläkin urheiluopistolla, eikä ehtinyt nähdä tapausta.
Tää oli nyt sitten tällä kertaa tässä ja toivotaan, että Giannan elämä palaisi taas raiteilleen ja että Andreaksesta tulisi hyvännäköinen. =D

1 kommentti:

  1. Mielenkiintonen postaus, vois lueskella tätä blogia vähän enemmänkin kun vaan aikaa löytys. c:

    -banssu

    VastaaPoista