perjantai 19. huhtikuuta 2013

Simssailut jatkuvat!

Moi pitkästä aikaa, mulla ei oo oikeen ollu intoo pelata simssiä joulun jälkeen. Nyt on tullut uusi lisäosa (Yliopistoelämää), joten innostusta riittäisi taas.

Lähetin Giannan siis yliopistoon ja tässä tulee muutamia kuvia. Ensimmäinen on joku ihan random -kuva, mutta se oli pakko laittaa tänne kun se näytti minusta niin kivalta. :-) Pahoittelen joitakin huonolaatuisia kuvia, koska en aluksi tajunnut, että minulla oli huonompi resoluutio. :/


Gianna jakoi bileissä mielenosoitus lehtisiä, kun hän tapasi siellä tämän komistuksen. Miehen nimi on Cid.


Gianna oli jakanut mainoksen myös Cidille ja toivoi, että varsinkin tämä saapuisi paikalle, mutta miestä ei näkynyt missään. Gianna seisoi yksin sateessa, vaikka olisi voinut juhlia mielenosoituksen voittoa muiden kanssa. Niin ja tässä siis mainittakoon, että Gianna kuuluu kapinallisten sosiaaliseen ryhmään yliopistolla, koska Gianna lähti opiskelemaan taidetta ja kapinalliseen ryhmään kuuluvat simit ovat yleensä taiteellisia. Kapinalliset simit kyseenalaistavat kaiken, osoittavat mieltään ja maalaavat graffiteita ympäri kaupunkia ja ylempänä Gianna oli jäänyt kiinni graffitin maalaamisesta.


Seuraavana päivänä Cid tuli käymään Giannan luona asuntolassa ja pyysi tältä anteeksi, ettei ollut päässyt eilen tulemaan Giannan järjestämään mielenosoitukseen.


Giannasta ja Cidistä tuli hyvät kaverit, kunnes Cid oli päättänyt pyytää Giannaa treffeille jätettyään ensin entisen tyttöystävänsä. (Näin btw Cid kuuluu myös kapinallisiin.)

Tässä nykyisestä Giannasta kuva. Olen päättänyt, että tämän jälkeen en enää aio muokata Giannan kasvoja, vaihdan vain hiuksia ja meikkiä. Eli täytyy siis toivoa, että lapsista tulisi kauniita. :D


Lisää randomeja kuvia yliopistosta.
Giannan järjestämä kiihkomielenosoitus:
Viikatemieskin suuttui Giannalle, koska tämä paasasi kovaan ääneen megafonin kanssa kuolemasta. (Pelästyin muuten aika paljon, kun Gianna vaan käpertyi maahan ja tuli ilmoitus, että hän on kuollut.) Mutta onneksi viikatemies oli tullut vain pelästyttämään Giannan, että tämä lopettaisi kuolemasta paasaamisen.


Awwwww....Lopulta Giannan opinnot päättyivät ja hän oli valmistunut erinomaisilla arvosanoilla, sekä ylentynyt kapinalisti -ryhmän 10 tasolle, eli tyyli guruksi ja tästä hyvästä hän sai hyvän työtarjouksen.


Gianna oli taas kotona ja ensimmäiset pari viikkoa hän oli ajatellut menevänsä uudestaan opiskelemaan toiset kaksi vuotta, jotta saisi opintopiste -palkin täytettyä, mutta pian hän huomasikin olevansa raskaana. Gianna ei ollut ajatellut, että asiat menisivät tähän pisteeseen, sillä hän haluaisi vielä elää nuoruuttaan ja opiskella ja kokeilla kaikkea. Mutta nyt siitä ei ehkä enää tulisi mitään...


Giannan oli tulevan lapsen takia pakko kunnostaa hieman talon yläkertaa, sekä etsiä kämppis. Ensimmäiset kaksi kuvaa ovat kämppiksen huoneesta ja sen jälkeen Giannan makkarista.
Ensi kerralla ehkäpä lisää kämppiksestä, sekä tulevasta lapsesta. :)

1 kommentti: