torstai 12. helmikuuta 2015

Sim-selviytyjähaaste 1

Idean sain täältä !

Elikkä siis ideana on selviytyä viikko (7 päivää) Granite Fallsissa pelkillä maan antimilla. Haasteessa sim saa syödä vain maan antimia eli marjoja ja hyönteisiä tai kalastaa ja tehdä niistä ruokaa. Ja tietenkin rohdoksia saa tehdä. En itse tiedä, että saako tässä haasteessa käyttää telttaa, mutta itse ainakin käytän. :) Ajattelin tehdä tämän osissa. Tästä se siis alkaa!

PÄIVÄ 1

Tässä on Violet Skyfall, joka rakastaa luontoa jo valmiiksi. Hän siis ottaa tämän haasteen vastaan innolla. Violet onkin jo kerennyt pystyttämään telttansa leirintäalueelle.


Ihan ensimmäiseksi hän lähtee etsimään vessaa, mutta siellä hän saa heti itikanpuremia.


Vähän matkaa käveltyään hän huomaa hyönteisparven ja päättää pyydystää ne, mutta saa niistä vain lisää puremia ja hyönteiset jäävät pyydystämättä.


Niinpä hän katsoo parhaaksi keitellä ötökkäkarkotteen, että välttyisi vastedes ikäviltä puremilta ja pistoksilta.


Seuraavaksi hän tapaa Niilo -metsänvartijan, jolta päättää kysyä vähän infoa paikasta. Niilo kertoo, että paikka on täynnä myrkyllisiä kasveja, joita kannattaa varoa sekä tietysti hyönteisiä ja karhujakin on nähty, joten kannattaa siis olla varuillaan.


Juteltuaan hetken Niilon kanssa hän huomaa vieressä olevan hevosenkenkäpelin ja päättää mennä kokeilemaan tätä.


Mutta hän nolostuu, koska ei osaa pelata.


Violetille alkaa tulla nälkä ja hän päättää lähteä kalastamaan. Matkalla hän törmää hänelle aivan uudenlaiseen villikasviin ja poimii kasvin mukaansa.


Matkalla kalapaikalle hän törmää myös sammakonkoloon ja löytää sieltä aurinkoaaltosammakon.


Pian hän saapuu kalapaikalle ja ryhtyy kalastamaan.


Kalastelun ohella Violet ihaili lammessa uivia lintuja.


Onneksi kohta kala nappaakin ja se on aika pieni järviahven. Violet päättää jatkaa siis kalastelua, koska hän tuskin saa tyydytettyä nälkäänsä noin pienellä saaliilla.


Seuraavaksi hänen onkeensa tarttuu jotain vesikasveja, mutta ilmeisesti niistä ei ole ruuaksi, sillä hän viskaa ne takaisin veteen.


Ja vihdoinkin Violet onnistuu kalastamaan vähän isomman kalan! Nyt hän on tyytyväinen ja voi siis lopettaa kalastelun ja mennä paistamaan ne, sillä hänen vatsansa on alkanut todella ilmoittaa olemassa olostaan.


Oiih, kun on lämmin nuotio ja vihdoinkin saa ruokaa!


Violeten odotukset ruuan mausta näyttävät olevan ihan hyvät, mutta eipä se sitten ollutkaan niin kovin herkullisen makuista ilmeestä päätellen.Pian alkoikin tulla jo pimeä ja Violet meni telttaansa nukkumaan.


Päivä 1 siis selvitty ja se meni hienosti, vaikkakin vähän ötökät purivat ja pistelivät, mutta eipä se mitään kunhan muistaa valmistaa aina ötökkäkarkoitetta!

Niin ja haastan teidät kaikki muutkin, jotka näitä nyt lukevat ja omistavat Sims 4 ja Ulkoilma -pelipaketin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti