perjantai 13. helmikuuta 2015

Sim-selviytyjähaaste 3


PÄIVÄ 3

Violet herää uuteen aamuun ja hänen kimpussaan on heti ötököitä!


Hän ottaa äkkiä ötökkäkarkotteen esiin ja levittää sitä joka puolelle, sillä hän ei halua taas kokea ensimmäisenä päivänään kokemaansa kutinaa ja kirvelyä joka paikassa.


Hän nappaa telttansa mukaan, sillä hän on suunnitellut lähtevänsä vähän syvemmälle metsään telttailemaan. Nimittäin Granite Fallsin metsään!


Hän pystyttää telttansa aivan vessan viereen ja metsänvartijanmökin lähelle. Kätevää!


Ensimmäiseksi Violet lähtee kalastamaan, sillä hänellä on kauhea nälkä eivätkä pelkät marjat riitä täyttämään hänen kurnivaa mahaansa,


Violet sai kaksi kalastuskaveriakin ja toinen näyttää olevan itse metsänvartija.


Ja ensimmäinen saalis näyttäisi olevan jokin arkku... Paitsi että se olikin salvia. o.o


No nyt nappasi kunnon vonkale!


Violet jäi vielä vähäksi aikaa kalastelemaan ja nappasi pari muutakin kalaa sekä yhden ravun. Hänen kuitenkin piti nyt lähteä tekemään niistä ruokaa, sillä hänellä alkoi olla jo todella kova nälkä.Nyt Violet oli valmis lähtemään metsän syvyyksiin etsimään villejä kasveja sekä hyönteisiä.


Hän lähti keittelemään rohtoja, kun hän oli kerännyt tarpeeksi aineksia. Ainakin lisää ötökkäkarkoitetta ja joitain muitakin rohtoja. Violet oli saanut hirveän kutinan eräästä kasvista, mutta hänellä ei ollut vielä aineksia valmistaa ihobalsamia, joten hän joutui nyt kärsimään siitä vielä toistaiseksi.


Mutta pian Violetelle alkoi kuitenkin tulla hirveä seurantarve, joten hän lähti vesiputouksille missä porukkaa oli paljon kalastelemassa ja tervehti siellä metsänvartijaa.


Juteltuaan hetkisen metsänvartijan kanssa hänelle alkoi tulla vähän kylmä, joten hän lähti nuotiolle hengailemaan. Nuotiolle ilmestyikin sitten yhtäkkiä kummitus.


Alkoi tulla taas todella pimeä, mutta ennenkuin Violet kävisi nukkumaan hänen täytyi syödä ettei heräisi aamulla taas hirveän nälkäisenä. Onneksi hän oli kalastanut useamman kalan tänään.


Vessasta tultuaan Violet painui yöpuulle.Ja päivä 3 on ohi! ;) Mitähän seuraavaksi? Ja tosiaan näitä tulee siksi näin nopeaan tahtiin, koska ensinnäkin tykkään todella paljon pelata tätä haastetta ja tykkään myös simistä, jolla pelaan. Ja toinen syy tähän on se, että jos menisin pelaamaan naapurustolla välillä jollakin toisella perheellä niin Violet tekisi ihan omiaan ja sitten tämä koko juttu menisi ihan mönkään. Eli nämä kaikki osat tulevat ulos todella nopeasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti