perjantai 13. helmikuuta 2015

Sim-selviytyjähaaste 5

PÄIVÄ 5

Violet heräsi aamulla aikaisin ennen kello seitsemää. Hän mielellään nukkunut kauemminkin, mutta hänellä olin niin kauhea nälkä, että hänen oli pakko nousta ylös.


Hän sytytti nuotion ja alkoi paahtaa kalaa aamiaiseksi. Pian hän huomasi myös, että Jereä ei näkynyt enää missään, vaikka he olivat menneet telttaan yhtaikaa nukkumaan illalla.


Ruoka ei voinut maistua kovinkaan hyvälle, sillä kala oli ehtinyt jo pilaantua, mutta minkäs teet kun on niin kauhea nälkä ettei ehdi käydä kalastamassa uutta kalaa.


Perus aamutoimien jälkeen Violet alkoi taas keittelemään rohtoja. Nyt hänellä oli ainekset ihobalsamiinkin ja tietenkin hän tarvitsisi vielä lisää ötökkäkarkoitetta.
Käveltyään hetken metsässä hän löysi uusia hyönteisiä. Hyönteiset paljastuivat hepokateiksi.


Metsässä Violeten kuntokin varmasti kasvoi, koska hän lenkkeili paikasta toiseen keräten ruokaa, kasveja ja hyönteisiä. Kaikenlisäksi tämä ulkoilma sim vielä nautti tästä.


Kalastuspaikalle päästyään Violet huomasi siellä Jeren kalastelemassa kaikessa rauhassa. Violet meni kysymään mieheltä, että mihin aikoihin tämä oli herännyt kun häntä ei ollut näkynyt missään Violeten herättyä. Jere kertoi ettei saanut yöllä kauheasti unta, joten oli lähtenyt joskus 5 aikoihin kalaan, mutta ei ollut viitsinyt herättää Violettea.


Aww! Tästä retkestä tulee varmasti molemmille ikimuistoinen, sillä he olivat tainneet rakastua.Violet ja Jere siirtyivät kalastuspaikalta hevosenkenkäpelin ääreen, sillä ainakin Violet oli siinä todella surkea ja tahtoi vähän harjoitella.Heillä näyttäisi olevan todella hauskaa hevosenkenkäpelin parissa, koska kumpikaan heistä ei osaa pelata tätä peliä ei sitten yhtään. :D


Loppujenlopuksi ainakin Jerellä alkoi sujua!


He pelasivat vielä vähän aikaa, mutta pian molemmille tuli vessahätä ja nälkä joten heidän oli siis lopetettava tältä erää. Jere lähti vaeltelemaan jonnekkin ja Violet ryhtyi kokkaamaan itsellensä päivällistä.


Violet lähti myös taas metsään kävelemään ja löysi lisää ötököitä rohdoksiaan varten.


Pitkän metsässä vaeltelun jälkeen Violet lähti vielä kalaan ja kello alkoikin kohta olemaan jo aika paljon, joten kalastelun jälkeen hän painui telttaansa nukkumaan ihan rättiväsyneenä.Noniin ja nyt on siis viides päivä purkissa. :) Toivoisin niitä kommentteja myös jos luette näitä. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia. Ja tietysti ehdotuksia ja uusia ideoita kaipaisin kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti