keskiviikko 11. helmikuuta 2015

The Sims 4 Ulkoilma

Ostin siis nyt tämän Ulkoilma -pelipaketin ja mielestäni se on ihan hauska lisä peliin. Ulkoilmassa siis voi lähteä lomalle Granite Falls nimiseen paikkaan 1-7 päiväksi ja toki lomaa voi jatkaa senkin jälkeen. Ulkoilmassa tulee mukana uusi taito, joka on yrttihoito ja siihen tarvittavia kasveja, sekä hyönteisiä löytyy tietenkin Granite Fallsista. Niitä kasveja pitää sitten kerätä ja tunnistella, sillä ne ovat kaikki villikasveja. Villikasveista ja hyönteisistä voi keitellä kaikenlaisia rohdoksia, joilla on eri vaikutus. Sim voi tehdä esimerkiksi ötökkäkarkotteen, joka sitten suojaa simiä ikäviltä ötökänpuremilta. Granite Fallsissa on myös sellainen salapaikka niinkuin Willow Creekissä ja Oasis Springsissäkin. Täällä paikassa asuu erakko, johon kannattaa tutustua.

Otin mielestäni kivoja kuvia Granite Fallsista, joten laitan ne tähän alas.2 kommenttia:

  1. Oon tähän asti ollut satavarma etten tätä gamepackia osta, mutta nää kuvat sai sittenkin vielä harkitseen :D näyttää tosi kivalta paikalta, vaikka "ulkoilmapaketti" ei kuulostakaan kovin houkuttelevalta. Tosi kivoja kuvia! (ja muistinpa vihdoin lisätä Lauran Simssailut Ohjelmointivirheen linkkilistaan!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :) Mäkin eka aattelin et ihan turha mutta sitte ostinki sen ja kyllähä siin tulee vähä pientä lisää peruspeliin ja pari uutta ruokaaki. :D Ja oon ite ihan rakastunu tohon metsämaisemaan <3

      Poista